ЗАЕДНО ПОСИЛНИ

ЗАЕДНО ПОСИЛНИ

Добредојдовте во EDG (Endomak Dental Group)

EDG е основана од група стоматолози кои веруваат во клиничка извонредност и се стремат кон испорачување на најдобри можни искуства за своите пациенти. Еве ја основната рамка за одржување на високоуспешна практика.

Тоа се постигнува со долгогодишни обуки и едукација, како и мрежа на поддршка, што е токму она што нашиот тим го применува со секоја ординација во форма на партнерство. Не сите ординации се исти, ниту е ист начинот на кој ги третираме нашите партнери.

Нашиот тим ја цени секоја ординација со својата предност и успех и има разбирање дека сите лекари се стремат кон различни цели, што и ќе продолжиме да го почитуваме за да постигнеме развој.

Нашиот тим е исполнет со висококвалификувани стоматолошки професионалци и секогаш продолжува да расте и да ги стекнува најновите вештини и знаења во сите аспекти на стоматолошката индустрија. Располагаме со ресурси да ја пренесеме целата ваша практика на наредно ниво.

Нашиот извршен тим секогаш е на располагање да се сретне со вас и да разговараат за тоа што ќе направи за вас и за вашата работа партнерството со EDG.

Со флексибилни партнерства тоа може да биде токму она што сте го очекувале.

EDG – основано од стоматолози за стоматолози!

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

Endomak

НАШИТЕ ТРГОВСКИ МАРКИ

НАШИТЕ КАМПАЊИ

Доколку сакате да бидете дел од EDG или сакате да го користите нашиот бренд (франшиза), Ве молиме пополнете го формуларот и аплицирајте. Нашиот тим ќе Ве контактира најбрзо можно. Ви благодариме!

EDG КАТАЛОГ